تَله ساجه - جاروی طالقانی
سه شنبه, ۱۰ اسفند ۱۳۹۵، ۰۹:۴۰ ق.ظ
📌 جارو اصل طالقان
جاروی اصل طالقان، اسمش '' تل جارو '' هست یا تَله ساجَه
علت نامگذاریش اینه چون که بوته اش شیره تلخی داره، بهش میگن تل جارو.
بوته اینها به صورت خودرو در میان. بعد میچینیم و تمیزشون میکنیم. یعنی ریشه اضافی رو قیچی میکنیم. بعد یه چند ساعت در آب خیس میکنیم و روش جسم سنگین میزاریم تا خوب خیس بخوره و نرم بشه.
بعد اونهایی که هم اندازه هستند با هم و در کنار هم گذاشته (دسته می کنیم) و مرتب با یه نخ کلفت یا کش محکم میبندیم و به عنوان جارو استفاده میکنیم.
امیدوارم تا حدی منظور رو رسونده باشم. چون برای اولین بار خودم اینکار رو انجام دادم و همیشه زحمتش با مادر شوهر عزیزم بوده.
راستی اینم بگم که تو ساوجبلاغ به این نوع جارو، جزه جارو میگن.
◀️ با سپاس از: خانم آقابراری - وشته
بابت نوشتن و ارسال متن 🙏🍃
دُل دُل نکن و با تَله جارو دَر شو
مایی کوچه گَلان، دِپاتیه خاکروبه!
شعر: مسلم آهنگری - گوران
۹۵/۱۲/۱۰