طالقانی غذا: سنگ پَت
دوشنبه, ۲۹ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۳۹ ق.ظ
غذایی دهقانی و
صحرایی است که معنی آن سنگ پز می شود زیرا برای تدارک آن، چند تکه سنگ سرخ
را به مرکز آتش میگذارند و بعد از گداختن از آتش بیرون میکشند و به داخل
ظرف حاوی شیر تازه دوشیده شده میاندازند.
شیر سرد از حرارت سنگها شروع به جوشیدن میکند.
بعد از چند دقیقه قل زدن با آن صدای جذاب، سنگها را بیرون میآورند و نان
ضخیم و تازه را به شکل تکههای کوچک در شیر غرق میکنند تا به جان نان
برود.
آقای هاشمی درخصوص این خوراک اصیل طالقانی می نویسد:
''سنگ پت، خوشترین خوراکی است که در چند روز گذشته و در جریان سفر گروهیمان به روستای #اورازان #طالقان خوردم''
شما هم اگر به طبیعت البرز رفتید و شیر تازه یافتید، از تدارک و تناول این خوراک خوش و سالم، غافل نمانید.
نوش جان
📸 عکس از: حبیب هاشمی
TaleghaniDarji
تهیه شده در گروه تولید محتوای درجی