بادمجان کباب
مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر:
- گردو چرخ شده ۲۰۰ گرم
- بادمجان سرخ شده ۵-۶ عدد
- پیاز درشت ۲ عدد
- گوجه فرنگی ۳ عدد
- رب انار یک استکان
- نمک، زردچوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را رنده درشت کرده و در قابلمه روغن ریخته، تفت میدهیم. بعد گردوی چرخ شده را اضافه میکنیم و باز تفت میدهیم و زردچوبه و بعد یک لیوان آب اضافه میکنیم و هم میزنیم. سپس رب انار را ریخته و پس از هم زدن، روی حرارت کم قرار میدهیم تا به جوش آید. بعد نمک و یک لیوان دیگر آب اضافه میکنیم و شعله پخش کن گذاشته و گاهی هم میزنیم تا به روغن بیفتد. بعد بادمجان سرخ شده را روی خورشت میچینیم و از مایهی خورشت، روی بادمجانها میریزیم. گوجهها را از وسط برش داده و با کمی روغن سرخ میکنیم و روی خورشت میگذاریم و تا نیم ساعت دیگر به پخت ادامه میدهیم.
این خورشت از فسنجان غلیظتر است. درظرف کشیده و تزئین میکنیم.
نوش جان
با سپاس از خانم مرضیه سیفی (اهل روستای وِشته طالقان) و کانال طالقانیها
طبخ غذاهای محلی قدیمی، راهی خوشمزه و موثر در حفظ فرهنگ و میراث نیاکانمان است.