چل مرغانه
شنبه, ۱ خرداد ۱۴۰۰، ۰۷:۱۴ ق.ظ
شاید الانا هزار جور صبحانه رنگ و وارنگ وجود داشته باشه که با خوردنشون بتونی صبح دل انگیزی رو شروع کنی، اما برای یک طالقانی اصیل، هیچ صبحانهای خوشایندتر از قورمه با تخم مرغ که در بعضی جاها بهش «چَل مرغانه» گفته میشه وجود نداره!
#فقط_یه_طالقانی_اصیل_میدونه_
#سوسیس_تخم_مرغه_اَلَک_دین_میدان
عکس از: بانو فاطمه
برای خوندن بیشتر در مورد قُرمه و روش تهیه آن، به همراه خاطره قُرمهای
اینجا را کلیک کنید
ما هم تو تنکابن این غذا رو داریم و از غذا های سنتی که الان دیگه کسی درستش نمیکنه. ولی من فردا می خوام درست کنم. اگه میشه باز هم دشتور غذای محلی بذارید.