تاس کباب (راگو)
طالقانیان عاشق خوراک اُو دار که بشا آنه ای میان، نان ترید کُرد هستن. همچنین، گوشت خوره آدُمن و کُباب کو دیه جان و دلشانه، ایسه امرو میخوام طرز تهیه خوراکی رِ بگوئم که هم اُو داره و هم کُباب!!
تاس کباب (راگو طالقانی)
مواد لازم:
. گوشت گوسفند که میتانه خورشتی (خرد شده) یا چرخکرده (که باید حتماً کوفته ریزیه یا قلقلی گرده) یا گوشت تیکه ای با استخوان (آبگوشتی) باشه. (بنابه خودتانی سلیقه)
. سیب زمینی
. پیاز
. هویج
. بِه
. دلبخواهی: بامیه یا لوبیا سبز
. نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه دلخواه گوشت
. رب گوجه
. کمی روغن برای سرخ کردن
. آب لیموی تازه
گوجه فرنگی تازه
سبزیجات معطر خشک شده پونه، مرزه، آویشن، ترخون
طرز تهیه:
گوشت را در روغن با پیاز خُرد شده تفت میدیم و بعد میذاریم تا بپزه. تره بار شامل سیب زمینی، بِه، هویج و بامیه (یا لوبیاسبز) و گوجه فرنگی رو به گوشت پخته شده اضافه می کنیم و پس از گذشت حدود نیم ساعت، سبزیجات معطر خشک و ادویه را میریزیم. در این حین، رب گوجه را با مقدار کمی روغن تفت داده و به همراه آب لیموی تازه به غذا اضافه می کنیم و با شعله ملایم، بیست دقیقه زمان لازم داریم تا غذا جا بیفتد.
نوش جان
آشپز: مریم قادری-اورازان