کلم برشته
دوشنبه, ۱۶ فروردين ۱۳۹۵، ۰۲:۲۸ ب.ظ
امروز یه طالقانی دُتر مایی ب یه خجیر غذا بپته..این دی دستورش:
گل کلم رو شسته و گلهاشو کوچولو تیکه میکنیم و داخل قابلمه آبجوش و نمک و زرچوبه به مدت حداکثر یک ربع آبپز میکنیم
گل کلمها رو داخل ماهیتابه تفت میدیم و کنار میذاریم
کمی پیاز داغ میکنیم و آخر سر بهش رب گوجه می زنیم و بعد از سرخ شدن، گل کلمها رو هم بهش اضافه می کنیم، با کمی فلفل قرمز و پودر زیره، کاملا مخلوط میکنیم.
اگه دوست داشتید میتونید عین میرزا قاسمی در ماهیتابه ای تخم مرغ نیمرو کرده و اونم به موادتون اضافه کنید.
برای تزیین غذا از سبزیجات و سیب زمینی سرخ کرده استفاده میکنیم.
__________________
آشپز: سیده مریم قادری - اورازان
۹۵/۰۱/۱۶