طالقانی دستپخت: مسمای نارنج
🍴 طرز تهیه مسمای نارنج 🍴
🔶 برای سهولت و استفاده همه ی هم میهنانِ عزیزمان، پستهای آشپزی، به زبان و لهجه ی فارسی، تقدیم می گردد.
🔶 مواد لازم:
ران و سینه مرغ: 4 تکه
رب نارنج: نصف استکان
آب نارنج : نصف لیوان
رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری
زعفران: نصف قاشق چای خوری
پیاز بزرگ: 2عدد
نمک و فلفل
👆🏻 نکته: از ادویه دیگری استفاده نشود.
🔶 دستور پخت:
ابتدا پیازها را خلالی کرده و کف ماهیتابه را می پوشانیم . سپس تکه های مرغ روی آن چیده و درب تابه را می گذاریم تا با شعله متوسط بپزد بعد از یک ربع زعفران دم کرده را روی مرغ ها ریخته و درب تابه را می گذاریم و زیر شعله را کم می کنیم، به مدت نیم ساعت.
در ظرفی جدا، رب گوجه را تفت داده، رب نارنج را اضافه کرده و با هم تفت می دهیم. سپس آب نارنج را همراه نمک و فلفل اضافه کرده و می گذاریم تا بجوشد.
نکته: حتما همه نوع رب را برا گرفتن بوی ضخم و رنگ جداگانه تفت دهید.
زیر شعله را خاموش کرده و سس را به مرغ اضافه کرده و به مدت یک ربع با شعله کم می گذاریم بپزد. بعد از خوش رنگ شدن مرغ ها و روغن انداختن و غلیظ شدن، مسمای نارنج آماده است.
نوش جونتون.
🔶 سرپرست مطبخ: مریم قادری، ارسالی از: رضا بریری با سپاس از بانو مهدوی