طالقانی دستپخت: خورشت گوشت لوبیا
سه شنبه, ۱ تیر ۱۳۹۵، ۱۲:۰۶ ب.ظ
🍴 طرز تهیه خورشت گوشت لوبیا 🍴
🔶 برای سهولت و استفاده همه ی هم میهنانِ عزیزمان، پستهای آشپزی، به زبان و لهجه ی فارسی، تقدیم می گردد.
🔶 مواد لازم:
گوشت قلمدار گوسفندی
لوبیا سفید
پیاز
روغن
دارچین
نمک، فلفل، زردچوبه
🔶 دستور پخت:
در ابتدا پیاز رو خُرد کرده و در روغن تفت می دهیم. سپس گوشت رو با چند تکه چوب دارچین به همراه لوبیا سفید و پیاز به همراه مقدار مناسبی آب، داخل قابلمه ریخته و میگذاریم بپزد. آخر سر به آن نمک، فلفل، زردچوبه و کمی دارچین پودر شده اضافه می کنیم. این خورشت معمولاً با شوید پلو سِرو می شود اما به صورت کوبیده، با نان هم قابل سِرو شدن می باشد.
نوش جونتون.
🔶 سرپرست مطبخ: مریم قادری، با سپاس از بانو سحرمهر
۹۵/۰۴/۰۱