طالقانی دستپخت: خورشت گوجه سبز
🍴 طرز تهیه خورشت گوجه سبز 🍴
🔶 برای سهولت و استفاده همه ی هم میهنانِ عزیزمان، پستهای آشپزی، به زبان و لهجه ی فارسی، تقدیم می گردد.
🔶 مواد لازم:
گوشت خورشتی ترجیحاً گوسفندی
سبزی شامل تره، نعنا و جعفری و کمی شنبلیه خشک و تخم شنبلیه آسیاب شده (در حد یک قاشق چایخوری)
گوجه سبز
پیاز
نمک، زردچوبه، فلفل
روغن
آبلیمو یا آبغوره *درصورتیکه خورشت ترش مزه دوست دارید
🔶 دستور پخت:
گوشت خورشتی رو با کمی روغن، در پیاز نگینی خُورد شده تفت می دیم و با آب جوشیده و سرد شده، بار می کنیم. در این حین که اونا میپزن، سبزی رو در روغن سرخ می کنیم و وقتی که گوشت پخت، به اون اضافه می کنیم. نیم ساعت بعد، گوجه سبزها رو میریزیم و حدود نیم تا یک ساعت زمان میخواد که اونها هم پخته بشن. در خاتمه نمک، زردچوبه و فلفل رو اضافه می کنیم. این غذا به خاطر وجود گوجه سبز، معمولاً به چاشنی دیگه ای نیاز نداره اما اگه دوست دارید خورشتتون ترش مزه و پر چاشنی باشه، کمی آب لیمو یا آبغوره به اون اضافه کنید.
حالا دیگه خوراکتون آماده است تا سر سفره بیاد و با برنج و پاسفره ای مورد علاقه سِرو و نوش جونتون بشه.